Take-Away DenkDiner


Het Filosofisch Diner is getroffen, niet alleen door de Corona-pandemie, maar ook door ironie. Want ironisch is het wel, dat Het Filosofisch Diner tot een stop komt door een crisis die zoveel vragen oproept... Daarom wil ik je helpen om in deze tijd van isolatie en beperkte sociale contacten te bepalen wat belangrijk is, nu en na de crisis. Haal Het Filosofisch Diner bij jou in huis!

Brengt de crisis het beste of het slechtste in ons naar boven? Laten we zien dat we solidair zijn en kunnen we ons over onderlinge verschillen heenzetten? Wat zijn onze meest basale behoeftes op het moment dat we vrezen voor schaarste? En zeker ook: hebben we de kans om onszelf te veranderen?

Het Take-Away DenkDiner biedt je een handleiding om dit soort vragen onder de maaltijd in kleine kring te bespreken. Een simpele aanzet voor gesprekken die tot in de kleine uurtjes door kunnen gaan.

Kijk Verder

Filosoferen in sociale onthouding


Wat is het?

Meld je aan voor het Take-Away DenkDiner en ontvang per post een set filosofische spelregels als start van een goed gesprek. Daarmee kun je tijdens de maaltijd aan de slag met je partner/huisgenoot/familie/virtuele tinderdate. Zo creëer je in quarantaine je eigen Filosofische Diner. Natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven!

Wat kost het?

€5,- per set, die je net zo vaak kunt gebruiken als je wilt. Verzend- en transactiekosten zijn daarbij inbegrepen.

Het is aan jou om daar een goede maaltijd en lekker glas wijn (of iets anders) bij te verzorgen. Dat brengt de creatieve flow vast op gang!

Hoe werkt het?

Bestellen is heel eenvoudig. Vul hieronder je gegevens in en klik op “Betaal”. Dat opent een scherm waarin je kunt afrekenen.

Als de betaling is voldaan krijg je binnen een dag een e-mail ter bevestiging om je aanmelding af te maken. Je kunt dan doorgeven voor wie het Take-Away DenkDiner bestemd is, voor welk adres en wanneer je het wilt ontvangen.

Bestellen

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.