Joyce Pijnenburg

is docent filosofie- en cultuurgeschiedenis, programmamaker en filosofisch consulent vanuit Bureau De Filosoof. Als filosofisch onderzoeker is ze gespecialiseerd in de andersdenkers van Europa en haar voormalige koloniën, zoals mystici, ketters en feministen. In september verschijnt haar boek Pen, bed en habijt: Drie vrouwen over gender, seks en redelijkheid.

Spoken Word: Saskia van Kampen

Saskia is een intuïtieve dichteres die woorden laat bloeien in de omgeving waar ze staat. Ze leeft en beweegt in dit moment met spoken word en improvisatiepoëzie. Ze brengt waar de ruimte om vraagt. Ze gebruikt onze rauwe werkelijkheid en serveert die op een bedje waar je niet op kunt gaan liggen. Haar teksten schrijft ze vaak op het ritme van de dag van het optreden. Kraakvers en zonder strijkinstructies.

Praktische informatie


Praktische Informatie

Datum: woensdag 1 september
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 18:00u; aanvang: 19:00u
Regulier €35,- | Student €24,50

Belangrijke Informatie m.b.t. COVID-19

Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren we een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.

  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten voorafgaand aan je bezoek? Blijf dan thuis. Je kunt de reservering kosteloos annuleren.
  • Ook bij binnenkomst vragen we je nog eens of je klachtenvrij bent.
  • We zorgen bij binnenkomst, tijdens en de avond en bij vertrek voor duidelijke looproutes, zodat iedereen afstand kan bewaren.
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • Er is een vaste tafelindeling

Kaarten Kopen

Kaarten met korting kun je uiteraard uitsluitend bestellen als je hier recht op hebt. Bij toegang tot het evenement wordt hierop gecontroleerd.

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.