Nathanja van den Heuvel

is docent en onderzoeker op het gebied van de feministische filosofie, postmodernisme, ecofilosofie en de filosofie van het spel en promoveert binnenkort op een proefschrift over vrouwenvoetbal. Tevens werkt ze aan de ontwikkeling en implementatie van een onderwijsprogramma dat sport en filosofie combineert met als doel uitsluiting in de gymles tegen te gaan en kinderen op een belichaamde manier te laten nadenken over diversiteit en inclusie.

Spoken word

wordt nog aangekondigd

Praktische informatie


Praktische Informatie

Datum: woensdag 6 oktober
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 18:00u; aanvang: 19:00u

Belangrijke Informatie m.b.t. COVID-19

Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren we een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.

  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten voorafgaand aan je bezoek? Blijf dan thuis. Je kunt de reservering kosteloos annuleren.
  • Ook bij binnenkomst vragen we je nog eens of je klachtenvrij bent.
  • We zorgen bij binnenkomst, tijdens en de avond en bij vertrek voor duidelijke looproutes, zodat iedereen afstand kan bewaren.
  • Iedereen houdt 1,5 meter afstand (uitzondering hierop vormen mensen die een gezamenlijke huishouding vormen en tweetallen. Vanaf drie personen wordt er gehandhaafd, daarom kunnen ook tweetallen die geen gezamenlijke huishouding vormen binnen 1,5 meter van elkaar zitten.)
  • Er is een vaste tafelindeling

Kaarten Kopen

Kaarten met korting kun je uiteraard uitsluitend bestellen als je hier recht op hebt. Bij toegang tot het evenement wordt hierop gecontroleerd.

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.