Nathanja van den Heuvel

is docent en onderzoeker op het gebied van de feministische filosofie, postmodernisme, ecofilosofie en de filosofie van het spel en promoveert binnenkort op een proefschrift over vrouwenvoetbal. Tevens werkt ze aan de ontwikkeling en implementatie van een onderwijsprogramma dat sport en filosofie combineert met als doel uitsluiting in de gymles tegen te gaan en kinderen op een belichaamde manier te laten nadenken over diversiteit en inclusie.

Saskia van Kampen

Saskia is een intuïtieve dichteres die woorden laat bloeien in de omgeving waar ze staat. Ze leeft en beweegt in dit moment met spoken word en improvisatiepoëzie. Ze brengt waar de ruimte om vraagt. Ze gebruikt onze rauwe werkelijkheid en serveert die op een bedje waar je niet op kunt gaan liggen. Haar teksten schrijft ze vaak op het ritme van de dag van het optreden. Kraakvers en zonder strijkinstructies.

Praktische informatie


Praktische Informatie

Datum: wordt nog bekend gemaakt
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 18:00u; aanvang: 19:00u
Regulier €39,50 | Student €27,50

Belangrijke Informatie m.b.t. COVID-19

Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren we een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.

  • Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs
  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten voorafgaand aan je bezoek? Blijf dan thuis. Je kunt de reservering kosteloos annuleren.
  • Er is een vaste tafelindeling

Kaarten Kopen

Kaarten met korting kun je uiteraard uitsluitend bestellen als je hier recht op hebt. Bij toegang tot het evenement wordt hierop gecontroleerd.

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.