Dick Timmer

promoveerde in de filosofie aan Universiteit Utrecht en woont in Gouda. Hij is politiek filosoof, onderzoeker en docent aan de universiteit van Dortmund. Hij publiceerde onder meer in de NRC, De Telegraaf, Trouw en De Correspondent.

Wordbites

is het alter ego van Hugo de Haas van Dorsser, een veelzijdige woordkunstenaar en performer. Wat begon als straatpoëzie groeide uit tot optredens op festivals als Oerol, Wonderfeel en Poetry International. Hij mixt performance poëzie met muziek, dans, techno en absurdisme in unieke formats als silent poetry techno aerobics en intieme black box-voorstellingen. Wordbites treedt op in theaters, huiskamers, de natuur en het bedrijfsleven en geeft workshops aan jong en oud. Zijn werk is gelaagd, bezield en ontregelend.

Praktische informatie


Praktisch

Datum: 3 september
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 18:30u; aanvang: 19:00u
Betaal naar vermogen:
€28 | €48 (regulier) | €68

Betaal naar vermogen

want Het Filosofisch Diner moet filosofie toegankelijk maken voor een breed publiek. Daarom kun je uit drie prijssoorten degene kiezen die het beste bij jouw situatie past. De middelste prijs is standaard en dekt de volledige kosten van de organisatie, met de hogere prijs maak je het mogelijk dat anderen voor minder kunnen aanschuiven. Meer weten? Klik hier.

Het Filosofisch Diner

biedt verdieping op actuele kwesties. Tijdens het eten ga je in gesprek met je tafelgenoten. Zo leer je nieuwe mensen kennen, terwijl je blik op een specifieke vraag wordt verbreed of verdiept. Die wordt ingeleid door een deskundige spreker, die daarmee vragen opwerpt om tijdens het eten te bespreken. Bovendien eindigt het diner altijd met poëzie, spoken word of muziek, om uitdrukking te geven aan wat je minder goed in alledaagse woorden kunt vangen.

Kaarten Kopen

Mis de volgende editie niet en bestel eenvoudig en snel je kaarten via Weticket

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.