Pouwel Slurink

studeerde cum laude af in de filosofie in Nijmegen, met als hoofdvak ethiek. Zijn scriptie verscheen in 1989 als Natuurlijke selectie en de tragiek van de menselijke idealen. Als onderzoeker in opleiding bij de afdeling wetenschapsfilosofie schreef hij een reeks filosofische artikelen plus een proefschrift, Why some apes became humans (2002). Zijn stukken en colleges gaan dikwijls over de interactie tussen wetenschap en filosofie. Hierbij probeert hij zowel zijn kennis van de filosofie en haar geschiedenis up to date te houden als diverse wetenschapsgebieden te volgen.

Benjamin Fro

is een Amsterdamse singer-songrapper die op dansbare beats tekeergaat met geëngageerde teksten. Zijn muzikale invloeden zijn o.a. Kendrick Lamar, Chance the Rapper en Noname maar zijn boodschap komt overeen met die van Bob Marley, Logic en Laurynn Hill. Zijn muziek brengt verschillende genres samen en is altijd groovy en dansbaar.

Praktische informatie


Praktische Informatie

Datum: zondag 12 december
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 12:30u; aanvang: 13:00u
Regulier €39,50 | Student €27,50

Belangrijke Informatie m.b.t. COVID-19

Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren we een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.

  • Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs
  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten voorafgaand aan je bezoek? Blijf dan thuis. Je kunt de reservering kosteloos annuleren.
  • Er is een vaste tafelindeling

Kaarten Kopen

Kaarten met korting kun je uiteraard uitsluitend bestellen als je hier recht op hebt. Bij toegang tot het evenement wordt hierop gecontroleerd.

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.