2 maart: Vrouwen in de filosofie 2 Spreker: Nathanja van den Heuvel

Wat kunnen de ervaringen van vrouwenvoetbalspelers ons leren over emancipatie, verzet en vrijheid en wellicht ook over de vraag wat het betekent om mens te zijn? Binnen het huidige sportonderzoek wordt vrouwelijke topsportdeelname gekarakteriseerd als een vorm van ofwel empowerment ofwel mannelijke onderdrukking. De ervaringen van vrouwelijke voetbalspelers laten echter zien dat deze duiding 2 kanten van een zelfde medaille betreft en dat werkelijke vrijheid elders ligt; in het vermogen om te spelen.

Praktische Informatie

Elke eerste woensdag van de maand
Café MidWest, Cabralstraat 1
Inloop: 18:00u; aanvang: 19:00u
Regulier €39,50 | Student €27,50

Belangrijke Informatie m.b.t. COVID-19

Uiteraard draait de avond erom dat jij in een ontspannen sfeer kunt eten en praten. Daarom creëren we een setting, waarin we gezamenlijk moeiteloos de maatregelen kunnen naleven, die nu voor de horeca gelden.

  • Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs
  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten voorafgaand aan je bezoek? Blijf dan thuis. Je kunt de reservering kosteloos annuleren.
  • Er is een vaste tafelindeling

Kaarten Kopen

Kaarten met korting kun je uiteraard uitsluitend bestellen als je hier recht op hebt. Bij toegang tot het evenement wordt hierop gecontroleerd.

Over Vuurwerk


Ik ben Casper Vuurmans, een programmamaker uit Amsterdam met een achtergrond in filosofie en geschiedenis. Tel daar veel ervaring in de restaurantwereld en een grote liefde voor wijn bij op, en je begrijpt hoe Het Filosofisch Diner is geboren.

Wil je meer weten over mijn bezigheden of wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op! Of klik op een van de linkjes hieronder.